Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 16g
Protein: 50g
Kolhydrater: 37g
Stora bakade tomater blir ett lite ”såsigt” tillbehör som passar till mycket. Här serverar vi fisk, men färsbiffar eller kallskuret går också bra.
Sätt ugnen på 200°. Skär tomaterna i halvor och ställ dem i en oljad ugnssäker form.
Kantskär brödskivorna och tärna eller grovriv brödet. Ansa och strimla salladslöken. Skär skinkan i småbitar. Fräs bröd, lök och skinka i smör ca 3 min, så att brödet får lite färg. Låt svalna något. Blanda med timjan och riven ost.
Fördela blandningen på tomaterna och gratinera mitt i ugnen ca 25 min.
Koka kamutvetet eller mathavren. Stek eller grilla fisken och servera till tomaterna när de är klara.