Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Servera pytten med en god senapskräm.
Skala sötpotatisen och skär i jämnstora bitar. Blanda med olja och krydda med salt och peppar.
Lägg på plåt med bakpapper och baka i ugn 225 grader i 15 minuter. Rör om någon gång.
Dela, kärna ur och tärna paprikan.
Dela zucchinin och skär i bitar. Skiva purjolöken. Blanda ner paprika, zucchini och purjolök bland potatisen.
Ta korven ur skinnet och dela i bitar. Fördela över pytten och baka i 15 minuter till.
Pressa över lime och strö över hackad persilja. Vispa grädden och blanda i senap och honung. Smaka av med salt och peppar och servera till pytten.
Recept från Mitt kök