Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 18g
Protein: 27g
Kolhydrater: 53g
När du gör bakad potatis är det viktigt att skrubba potatisen extra noga då den tillagas med skal.
Dressingen passar till många goda sallader och här har den blandats med potatis till rökt lax och även smaksatt den ljumma bön- och potatissalladen. Förvara dressingen svalt.
Sätt ugnen på 225°.
Skrubba och halvera potatisen. Lägg potatishalvorna på ett ugnssäkert fat. Ringla över olivoljan. Krydda med lite salt. Stek mitt i ugnen tills de har fått färg och är mjuka, ca 20 min. Blanda den varma potatisen med rucolan och dressingen i en skål.
Dela fisken i små bitar. Ansa och strimla salladslöken. Blanda laxen och löken med dressingen. Smaka av med lite salt. Servera fiskröran med potatisen.
Blanda dijonsenap med flytande honung, pressad citron, och rivet skal av 1 citron i en skål. Tillsätt olivolja, lite i taget, under vispning.
Förvara dressingen svalt.