Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Bakad brie med pekannötter, björnbär och rosmarin

Hur enkelt och hur gott som helst.

Bakad brie med pekannötter, björnbär och rosmarinBakad brie med pekannötter, björnbär och rosmarinBakad brie med pekannötter, björnbär och rosmarin
Hur enkelt och hur gott som helst. Foto: Anna Kern

Ingredienser

  • 1brieost- rund liten (ca 250 g)
  • 2rosmarinkvistar
  • 1 msklönnsirap- + 1/2 msk
  • 1 askbjörnbär- (250 g)
  • 0,5 dlpekannötter

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200°. Ta bort eventuell plast på osten och lägg osten på ett bakplåtspapper i en ugnssäker form. Repa rosmarinen och strö över osten. Ringla över 1 msk sirap. Tillaga mitt i ugnen ca 10 min.

  2. Vänd ihop björnbär och pekannötter med 1/2 msk lönnsirap och fördela över den varma osten.

Vad tyckte du om receptet?

Följ oss på Facebook för fler vegetariska recept: Allt om Mat Vego ❤️

Fler vegetariska recept till jul hittar du här: