Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Bahn mi är en vietnamesisk macka med franska influenser. Här med grillat sidfläsk, paté och picklade grönsaker i en mjuk baguette som även är god till andra mackor.
Glaze: Skala och riv vitlöken. Rör ihop den med övriga ingredienser.
Skär fläsket i 1/2 cm tjocka skivor. Grilla det hastigt, i 2–3 min på varje sida. Pensla med glazen mot slutet.
Klyv baguetterna på längden och -värm dem hastigt på snittytan på grillen.
Fördela patén på brödens underdelar och lägg på det grillade fläsket och picklade grönsaker. Ringla över lite srirachasås och strö på koriander. Lägg på brödens lock.
Skär limen i klyftor. Servera mackorna direkt med limeklyftorna att pressa över.