Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Baguette med ­mozzarella, timjan och oliver

Fyll bröden och linda med folie. Då är bröden klara att läggas på grillen direkt när ni kommer ut.

Baguette med ­mozzarella, timjan och oliver
Baguette med ­mozzarella, timjan och oliver
Baguette med ­mozzarella, timjan och oliver
ÅSA DAHLGREN

Ingredienser

  • 1baguette
  • 0,5 dloliver- gröna eller svarta med kärna
  • 150 gbuffelmozzarella
  • 1 msktimjan- finhackad
  • 1 tskcitronskal
  • 0,5 dlolivolja
  • 1 nypaflingsalt

Gör så här

  1. Skär brödet i fyra delar. Snitta en öppning nästan ända ner men så att brödet ändå håller samman.

  2. Fördela oliverna i öppningen.

  3. Skiva mozzarellan. Fördela i brödet. Blanda timjan med citronskal, olja och salt. Fyll brödet med hjälp av en sked och gnid in på utsidan. Linda brödet med plastfolie.

  4. Ta bort folien och grilla brödet runtom i cirka 3-4 minuter.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök