Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Baguette gourmande

Allt lyxigt och gott på en macka!

Baguette gourmandeBaguette gourmandeBaguette gourmande
Foto: Ulrika Pousette

Baguette gourmande

  • 1 storsurdegsbaguette
  • 1rödlök- lite
  • 2rostade paprikor från burk
  • 100 ganklevermousse
  • 6 skivorbresaola
  • 1 mskrepad timjan
  • 0,5 dlbasilika- grovt hackad
  • 1 tskflingsalt
  • 2 krmsvartpeppar- nymald
  • 2 tskolivolja

Gör så här

  1. Skär brödet i tolv sneda skivor och lägg dem på fat eller skärbräda.

  2. Skala och skiva rödlöken tunt, gärna på mandolin. Lägg den i iskallt vatten, ca 5 min. Skär paprikan i grova bitar.

  3. Bred anklevermousse på bröden. Halvera bresaolaskivorna och lägg på brödskivorna. Lägg på paprika och strö över timjan, basilika, flingsalt och peppar. Ringla över olja och servera.

Vad tyckte du om receptet?