Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Bagare per anderssons rabarberbröd

Bagare per anderssons rabarberbröd
Bagare per anderssons rabarberbröd
Bagare per anderssons rabarberbröd
PERNILLA WÄSTBERG

Ingredienser

  • 5 dlvatten
  • 5 dlvetemjöl
  • 1 dldurumvetemjöl
  • 25jäst- gr

Tillsätt sedan

  • 5 dlvetemjöl
  • 2 msksalt
  • 2 mskolivolja
  • 2rabarber
  • socker

Gör så här

  1. Blanda ingredienserna och låt degen vila 1 timme i rumstemperatur.

  2. Blanda i maskin eller knåda i 12 minuter. Tillsätt 2 hela hackade, sockrade rabarber.

  3. Knåda ytterligare 2 minuter och låt degen vila 60 minuter.

  4. Dela degen i 2 lika stora bitar och forma till limpor.

  5. Lägg dem i formarna och låt jäsa i 50 minuter.

  6. Baka 40 minuter i 220 grader.

  7. Brödet är mycket gott att rosta

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök