Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Baconvirad sparris med grönmögelost


Sparris blir mycket god när man ­steker den. Här serveras den med bacon, balsamvinäger och ädelost på toppen.

Baconvirad sparris med grönmögelost

Baconvirad sparris med grönmögelost

Baconvirad sparris med grönmögelost

Annika Broman

Ingredienser

  • 250 gsparris
  • 2 pktbacon- à 140 g
  • margarin- eller smör att steka i
  • balsamvinäger
  • 100 gädelost

Gör så här

  1. Skär bort det 2-3 centimeter av det grova på sparrisen. Vira en baconskiva runt varje sparris.

  2. Stek dem i margarin eller smör i 6-7 minuter.

  3. Lägg sparrisen på ett fat och ringla lite balsamvinäger över. Smula över ädelosten.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök