Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Recept på baconlindade pilgrimsmusslor med majspuré. Ljuvliga kontraster av rökigt, sött och salt.
Majspuré: Låt majsen rinna av. Värm majskornen i en kastrull. Tillsätt resten av ingredienserna. Mixa slätt med mixerstav och håll varmt.
Torka av musslorna med hushållspapper. Skär baconet i långa strimlor på längden och linda runt musslorna. Trä upp dem på små blötlagda cocktailpinnar av trä. Grilla runtom 3–4 min. Krydda med salt och peppar.
Lägg en klick av majspurén på assietter och toppa med pilgrimsmusslorna. Garnera med skivade rädisor, koriander och lime.