Recept & styling: Lena Söderström (@tastybylenasoderstrom) Foto: Eva Hildén
Recept från Mitt kök
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Recept på köttfärsbiffar. Här är de lindade med bacon men det går bra att göra dem utan bacon också.
Sätt ugnen på 200°. Blanda färs, salt, peppar, lökpulver, chilisås, ägg, potatis och vatten. Forma färsen till 8-10 biffar på vattensköljt skärbräde. Linda en baconskiva runt varje biff.
Bryn biffarna i smör i en stekpanna, 3-5 min på varje sida. Lägg biffarna i en smord ugnssäker form. Efterstek biffarna i mitten av ugnen 10-15 min tills de är genomstekta.
Garnera biffarna med persilja och peppar. Servera med kokt potatis, grönsallad och en klick crème fraiche.
Recept & styling: Lena Söderström (@tastybylenasoderstrom) Foto: Eva Hildén
Recept från Mitt kök