Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Relishen med krusbär, lök och russin är fantastiskt god till hamburgaren. Den passar även perfekt till grillat fläskkött.
Relish: Snoppa krusbären och lägg dem i en gryta. Skala och skär löken i tunna skivor. Lägg dem i grytan. Tillsätt russin, farin, vinäger och kryddor. Låt koka upp och sjud sedan utan lock ca 1 timme, tills relishen kokat ihop. Häll den i burkar och låt kallna. Förvara i kylen.
Blanda färs, senap, salt och peppar. Forma till sex stora burgare. Grilla burgarna direkt över glöden ca 5 min på varje sida. Grilla baconskivorna tills de fått fin färg och är knapriga.
Halvera bröden och bre på majonnäs på den undre delen. Lägg på burgare, bacon, sallad och ost. Toppa med relish och lägg på locken. Servera med extra relish vid sidan om.