Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Baby back ribs med BBQ-bourbonsås passar bra på sommargrillen. För att ribsen ska bli riktigt möra kokas de först i buljong, därefter grillas de. När de penslas med den goda barbecuesåsen får de fin färg och blir så där härligt karamelliserade.
BBQ-sås: Blanda ingredienserna till barbecuesåsen i en kastrull. Låt koka ca 5 min. Låt svalna.
Koka upp vatten i en gryta. Skala och skär löken i grova klyftor. Lägg lök, lagerblad, liquid smoke och pepparkorn i grytan.
Tillsätt köttet och låt koka under lock tills det är mört, ca 1 timme. Ta upp och låt rinna av.
Grilla köttet på indirekt värme (vid sidan av glöden). Pensla med lite av såsen allteftersom tills de fått fin färg.