Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Avokadosallad med bresaola

En fräsch och mättande LCHF-sallad med avokado, mozzarella, bresaola och valnötter.

Avokadosallad med bresaola
Avokadosallad med bresaola
Avokadosallad med bresaola
Foto: Joel Wåreus

Ingredienser

  • 70 gsallad- blandad,till exempel grönsallad och machésallad eller rucola
  • 4avokador
  • 250 gmozzarella- (2 paket)
  • 20bresaola- skivor (lufttorkat nötkött)
  • 8cocktailtomater
  • 0,5rödlök
  • 50 gvalnötter
  • flingsalt
  • svartpeppar- malen
  • avokadoolja- eller olivolja

Gör så här

  1. Lägg salladen på ett stort fat.

  2. Skala och skär avokadon och mozzarellan i bitar och lägg på salladen, lägg på bresaolan.

  3. Dela på cocktailtomaterna, skär rödlöken i tunna ringar och lägg det på salladen.

  4. Strö över valnötter, flingsalt och malen svartpeppar.

  5. Ringla över olja.

Vad tyckte du om receptet?

Servera gärna med ett gott fröknäcke, recept hittar du här.

Recept från Mitt kök