Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Aubergineröra

Smakrik dip till grissini eller snittar. Man kan köpa färdigrostade auberginer och mixa, men det är godare att göra själv.

AubergineröraAubergineröraAubergineröra
Annika Broman

Ingredienser

  • 2 staubergine- mindre
  • 3 stsardeller
  • 0,5 tskchili- finhackad
  • 2 mskolivolja
  • 1 mskpersilja- färsk, hackad
  • salt
  • peppar
  • olivolja- till pensling, inför grillningen

Gör så här

  1. Skiva auberginen tunt, strö över lite salt och låt stå i 15 minuter. Torka av saltet och pensla på olivolja. Grilla i grillpanna eller på grillen.

  2. Mixa samman i matberedare med övriga ingredienser. Njut till gott bröd eller grissini.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök