Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Aubergineröra

Smakrik dip till grissini eller snittar. Man kan köpa färdigrostade auberginer och mixa, men det är godare att göra själv.

Aubergineröra
Aubergineröra
Aubergineröra
Annika Broman

Ingredienser

  • 2 staubergine- mindre
  • 3 stsardeller
  • 0,5 tskchili- finhackad
  • 2 mskolivolja
  • 1 mskpersilja- färsk, hackad
  • salt
  • peppar
  • olivolja- till pensling, inför grillningen

Gör så här

  1. Skiva auberginen tunt, strö över lite salt och låt stå i 15 minuter. Torka av saltet och pensla på olivolja. Grilla i grillpanna eller på grillen.

  2. Mixa samman i matberedare med övriga ingredienser. Njut till gott bröd eller grissini.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök