Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Aubergine, rökt sidfläsk, färska tomater, smält ost och örter – klart att det blir läckert!
Skär auberginen i skivor och därefter i fingertjocka strimlor. Stek auberginen i rikligt med het solrosolja i en panna, så att den nästan blir friterad. Stek i omgångar och låt auberginen rinna av på hushållspapper.
Fintärna fläsket. Fintärna tomater och mozzarella. Hacka vitlöken.
Stek fläsket knaprigt i olivolja. Tillsätt vitlök och chiliflakes mot slutet. Tillsätt tomater och aubergine. Koka ihop utan lock, cirka 5 minuter. Smaka av med salt.
Koka pastan i lättsaltat vatten enligt förpackningen. Häll av kokvattnet.
Vänd försiktigt ner pasta, mozzarellabitar, parmesanost och basilikablad i såsen.
Recept från Mitt kök