Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Den här dippen är fantastisk att servera tillsammans med minitortillor eller chips.
Sätt ugnen på 225 grader. Nagga auberginerna med en gaffel, lägg dem i en liten långpanna med bakplåtspapper och baka i mitten av ugnen cirka 30 minuter, eller tills dem är mjuka. Låt auberginerna kallna.
Skala och finhacka löken, skär det gröna i tunna skivor. Ansa chilifrukten och skär den i tunna skivor.
Dela auberginerna och gröp ur allt kött. Finhacka aubergineköttet med en kniv och lägg det i en skål. Pressa i vitlöken.
Smaka av med vinäger, salt och peppar. Rör i oljan, 1 msk i taget. Blanda i löken. Garnera med chilifrukten.
Recept från Mitt kök