Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Aubergine och chèvre

Aubergine och chèvreAubergine och chèvreAubergine och chèvre
Annika Broman

Ingredienser

  • 100 gchévre- bredbar (finns av märket Chavroux)
  • 8formbröd
  • 1 litenaubergine
  • olivolja- att steka i
  • örtsalt
  • 4 tskkapris
  • oregano

Gör så här

  1. Bred chèvren på hälften av bröden.

  2. Skär auberginen i 2-3 mm tjocka skivor och stek den i olivolja i en stekpanna. Auberginen ska vara mjuk när den är klar. Strö på lite örtsalt.

  3. Lägg aubergine och kapris ovanpå chèvren. Täck med de återstående brödskivorna.

  4. Stek mackorna i en smörgåsgrill eller i ett våffeljärn i några minuter. Garnera eventuellt med lite färsk oregano. Njut!

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök