Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Aubergine med persilja, parmesan och vitlök ska stekas i pannan precis före servering. Aubergineskivorna är jättegoda att servera i bröd med tsatsiki till.
Skär auberginerna på längden i ½ cm tjocka skivor. Salta dem på båda sidor. Lägg på hushållspapper och låt dem vattna ur ca 10 min.
Riv parmesanen och hacka persiljan. Blanda ost, persilja och pressad vitlök. Tillsätt ströbrödet och krydda med peppar.
Torka av aubergineskivorna med hushållspapper och doppa i uppvispade ägg. Vänd dem sedan i ströbrödsblandningen.
Stek aubergineskivorna i rikligt med olja i en stekpanna ca 5 min på varje sida. Servera genast.