Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 18g
Protein: 32g
Kolhydrater: 0g
Recept på asiatiskt viltskav. Med chili, soja och sesamolja får älg- eller viltskav asiatisk touch. Tillaga gärna i wok.
Koka riset enligt anvisning på förpackningen.
Ansa och skär purjolök i 10 cm långa bitar. Strimla dem på längden. Kärna ur och strimla chilin.
Stek skavet i rapsolja i en stekpanna tills det fått fin färg. Tillsätt purjolök och chili, spara lite till garnering, och låt fräsa med ca 3 min. Krydda med salt och peppar.
Häll soja och vatten över skavet och låt puttra ca 3 min. Spola av böngroddarna med kallt vatten och blanda ner dem i pannan. Ringla över sesamolja.
Toppa med den sparade purjon och chilin. Servera med ris.