Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 21g
Protein: 30g
Kolhydrater: 54g
Recept på asiatiska laxbiffar. Det här är ett riktigt snabbt och smidigt sätt att få till de asiatiska smakerna till vardags.
Skär laxen i mindre bitar. Mixa den grovt i matberedare tillsammans med ägg, ingefära, salt och peppar. Forma färsen till små biffar som vänds i ströbröd.
Sallad: Halvera gurkan och skrapa ut kärnorna. Skär gurkan i halvmånar. Kärna ur och finstrimla chilin. Blanda socker, vinäger och salt. Tillsätt gurka och chili. Låt stå i rumstemperatur till servering.
Stek laxbiffarna i olja i en stekpanna ca 3 min på varje sida. Servera med gurksallad och ris.