Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fina räkor serveras i en krispig sallad med örter och asiatisk inspirerad dressing. Allt kan förberedas, förvara i kyl och lägg upp vid servering. Salta jordnötter kan bytas ut mot cashewnötter.
Skala räkorna och ställ dem kallt. Koka nudlarna enligt anvisningen på förpackningen. Skölj i kallt vatten och låt rinna av väl. Klipp dem i bitar.
Skölj groddarna i kallt vatten. Skala och finstrimla morötterna. Skala gurkan. Halvera, kärna ur och skär den i halvmånar. Dela sockerbönorna på längden. Kärna ur och strimla paprika och chili. Strimla rödkålen. Kärna ur och skär avokadon i smala klyftor.
Fördela alla ingredienser på ett stort fat. Lägg räkor och örter överst. Strö över jordnötterna.
Vispa ihop alla ingredienser till dressingen. Servera den till salladen.