Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Ta del av en intressant smakresa! Här serverar vi fläskfilé med sichuanpeppar och grillad melon.
Skär köttet i skivor. Blanda samman sichuanpeppar med soja, råsocker, sesamolja, olja, limesaft och salt. Gnid in marinaden i köttet och låt marinera i cirka 10 minuter, eller över natten.
Skiva melon i mindre skivor med skalet kvar. Dela pak choi i halvor. Om du använder salladskål skär den i fyra klyftor. Ringla över olja.
Torka av köttet och grilla det ett par minuter per sida.
Gör samma sak med melon och pak choi. Pressa över limesaft och dekorera med koriander. Nudlar passar också fint till.
Recept från Mitt kök