Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Recept på asiatisk biffsallad med ingefära, glasnudlar och sockerärter. Krispigt, fräscht och med massor av smak!
Finstrimla lövbiffen. Blanda soja, farin, vinäger och ingefära. Skala och pressa i vitlöken. Lägg i strimlorna. Rör och låt stå i rumstemperatur ca 20 min. Koka nudlarna enligt anvisning på förpackningen. Spola av dem i kallt vatten.
Ansa och strimla salladslöken. Kärna ur och finhacka chilin.
Woka sockerärterna i 1 msk olja i en wok eller stor stekpanna tills de fått fin färg. Ta upp dem på ett fat.
Låt lövbiffen rinna av och spara marinaden. Stek köttet i omgångar i 2 msk olja tills det fått fin färg. Låt salladslök och chili fräsa med ca 1 minut. Lägg i allt kött och sockerärterna i woken och häll på den sparade marinaden. Låt puttra ca 1 minut. Blanda ner nudlarna.
Hacka koriandern grovt och vänd ner den i woken. Servera genast.