Näringsberäknad
Ca 660 kcal per portion, 28 g fett, 25 g protein, 78 g kolhydrater
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 28g
Protein: 25g
Kolhydrater: 78g
Recept på vegetarisk pasta med ärtpesto, sockerärter och fetaost. Enkelt, snabbt och lätt.
Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Låt sockerärterna koka med när ca 2 min återstår av koktiden.
Repa bladen från basilikan, spara några blad till garnering. Mixa basilika, gröna ärter, nötter, ost och olja med mixerstav. Späd med vattnet och krydda med salt och peppar.
Låt pastan rinna av och blanda den med peston. Smula över fetaost och garnera med de sparade basilikabladen.
Ca 660 kcal per portion, 28 g fett, 25 g protein, 78 g kolhydrater