Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Ägghalvor med ärtkräm och löjrom

Recept på ägghalvor med ärtkräm och löjrom

Ägghalvor med ärtkräm och löjromÄgghalvor med ärtkräm och löjromÄgghalvor med ärtkräm och löjrom
Foto: Lars Paulsson

Ingredienser

  • 5ägg
  • 1 dlgröna ärter- frysta
  • 2 mskkesella
  • 2 mskgräslök- hackad
  • 2 krmsalt
  • 1 krmsvartpeppar

Garnering

  • 2 msklöjrom
  • gräslök

Gör så här

  1. Hårdkoka äggen. Koka ärterna 3 min och spola dem kalla.

  2. Skala och dela äggen i halvor. Ta försiktigt ut äggulorna.

  3. Mixa ärter och äggulor. Rör ner kesella, gräslök, salt och peppar.

  4. Lägg fyllningen i ägghalvorna. Ställ dem på ett fat och garnera med löjrom och gräslök.

Vad tyckte du om receptet?