Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Aromsmör med soltorkade tomater

Recept på aromsmör med ansjovis och tomat. Oljan som de soltorkade, marinerade tomater ligger i kan användas till marinad till påsklammet.

Aromsmör med soltorkade tomaterAromsmör med soltorkade tomaterAromsmör med soltorkade tomater
Foto: Eva Hildén

Ingredienser

  • 100 gsmör- ca
  • 56ansjovisfiléer
  • 34 msksoltorkade tomater- marinerade cocktailtomater, avrunna
  • 1 knippapersilja- liten
  • 125 gsmör- rumsvarmt

Gör så här

  1. Mosa ansjovisfiléerna med en gaffel. Hacka tomaterna. Strimla persiljan fint.

  2. Lägg smöret i en bunke och vispa upp det med elvisp. Lägg i ansjovis och rör ihop.

  3. Rör ner tomater och persilja.

Vad tyckte du om receptet?

Recept & styling Lena Söderström Foto Eva Hildén

Recept från Mitt kök