Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Söt kola, syrlig kesellakräm och knapriga smulor på toppen - vilken drömdessert!
Skala, kärna ur och skär äpplena i klyftor. Koka ihop socker, sirap, grädde och ingefära till en kolasmet. Koka äpplena mjuka i kolasmeten ca 8 min. Låt svalna.
Sätt ugnen på 200?. Blanda alla ingredienser till kanelsmulorna och strö ut dem på en plåt. Grädda mitt i ugnen ca 8 min. Låt kallna.
Blanda kesellan med florsocker. Rör i grädden.
Lägg upp äpplena på tallrikar och skeda över kolasåsen. Strö över kanelsmulor och ängssyra och servera med kesellakräm.