Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Smakerna från en nybakad äppelpaj ryms i dessa läckra småkakor. Toppa med torkade äppelringar klippta i bitar.
Sätt ugnen på 175 grader.
Vispa ihop bovetemjöl, smör, honung, kokossocker, vaniljpulver, bakpulver, kanel och ägg med en elvisp.
Blanda i havregryn och 1 deciliter av äppelbitarna och blanda hastigt ihop allt.
Klicka ut smeten till lagom stora kakor på en ugnsplåt med bakplåtspapper och platta till lätt. Fördela resten av äppelbitarna på klickarna.
Grädda kakorna i 10–12 minuter. Låt dem svalna på ett galler.
Recept från Mitt kök