Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Äpple- och kanelsill

Äpple- och kanelsill
Äpple- och kanelsill
Äpple- och kanelsill

Ingredienser

  • 500 ginläggningssill
  • 1äpple- rött, t ex Ingrid Marie
  • 1kanelstång

Inläggningslag

  • 0,5 dlättiksprit
  • 1 dlströsocker
  • 2 dlvatten

Gör så här

  1. Blanda lagen och rör tills sockret löst sig.

  2. Skär sillen i bitar. Kärna ur och skär äpplet i tunna klyftor.

  3. Varva sill och äppelskivor i en burk och lägg i kanelstången.

  4. Häll lagen över sillen och låt stå 2 dygn i kylskåpet innan den serveras.

Vad tyckte du om receptet?

Äpple- och kanelsill