Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Äpple- och kanelsill

Äpple och kanel är en klassisk smakkombination. Att lägga in dem tillsammans med sill blir gott och dessutom vackert att titta på.

Äpple- och kanelsill
Äpple- och kanelsill
Äpple- och kanelsill

Inläggning

  • 1 stkanelstång
  • 1 stäpple- av röd sort
  • 1 pkt5-minuterssill- Abba

Gör så här

  1. Skär sillen i bitar. Kärna ur och skär äpplet i tunna klyftor.

  2. Varva sill och äppelskivor i en burk och lägg i kanelstången.

  3. Häll lagen från förpackningen över sillen och låt stå 2 dygn i kylskåpet innan den serveras.

Vad tyckte du om receptet?