Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Varma tortillabröd med mandelmassa och kanel. Den här smarriga desserten kan du med fördel äta med vispad kokosgrädde eller krämig havrevaniljglass. Garnera med granatäppelkärnor och mynta.
Värm tortillabröden i en torr stekpannan en och en på båda sidor.
Riv mandelmassan fint och blanda med mandel- eller havremjölk till en len och fin kräm.
Kärna ur och skär äpplena i klyftor. Stek klyftorna i smör, strö över socker och kanel.
Servering: Lägg upp tortillabröden på tallrikar, lägg på mandelkrämen och äppelklyftorna. Garnera med granatäppelkärnor och mynta.
Recept från Mitt kök