Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Äppelpannacotta

Pannacotta med äppelsmak. Det är enkelt att göra pannacotta med det nya gelésockret Multi. Då kan du göra pannacotta utan gelatin och den blir helt vegetarisk.

ÄppelpannacottaÄppelpannacottaÄppelpannacotta

Pannacotta utan gelatin

  • 2 dlvispgrädde
  • 2 dlmjölk
  • 0,5 dlgelésocker multi
  • 1,5 tskvaniljsocker

Äppelsalsa

  • 2gröna äpplen- gärna Transparante Blanche
  • 0,5citron- saft av
  • 1 mskhonung
  • 3basilikakvistar

Gör så här

  1. Koka upp grädde, mjölk och gelésocker. Låt koka i 1/2 min. Tillsätt vaniljsocker.

  2. Häll upp i portionsglas och låt stelna i kylen.

  3. Äppelsalsa: Skölj och skär äpplena i tärningar. Blanda äppeltärningar med citronsaft, honung och klippt basilika. Häll på salsan vid servering, dekorera med basilika.

Vad tyckte du om receptet?