Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Recept på äppelcheesecake på burk. Det är festligt att göra cheesecake i små burkar, men du kan också använda portionsformar eller skålar.
Finfördela kexen, dela de i mindre bitar och kanel i matberedare monterad med en kniv. Tillsätt smöret och mixa ihop. Tryck ut blandningen i 6 portionsstora glasburkar. Ställ i kylen cirka 30 minuter.
Klyfta, kärna ur och skär äpplen i bitar. Fräs dem i smöret tills dem mjuknar, cirka 5 minuter. Tillsätt sockret och fräs cirka 1 minut. Låt svalna och fördela dem i burkarna.
Lägg creame cheese i en bunke och vispa upp med elvisp. Sikta ner florsockret och vispa ihop till en kräm.
Toppa äpplena med krämen. Garnera med nötter och kanel.
Recept från Mitt kök