Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Apelsinsill

Apelsin och sill är en perfekt kombination till påsk - och sillen ger en härligt solgul färg till påskbordet. Prova själv!

Apelsinsill
Apelsinsill
Apelsinsill
Apelsinsill

Inläggning

  • 420 g5-minuterssill- Abbas
  • 1rödlök
  • 10kryddpepparkorn- grovt krossade
  • 4nejlikor- krossade
  • 4 msksalladslök- skivad
  • apelsinskal- rivet eller strimlat

Gör så här

  1. Skala och skiva rödlök.Hacka salladslöken fint.

  2. Varva alla ingredienser i en burk. Häll över lagen från förpackningen och sätt på lock.

  3. Låt stå minst 24 timmar innan servering.

Vad tyckte du om receptet?