Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Apelsinchoklad med ingefära

Varm choklad är nästan ett måste på utflykten. Den här gången får chokladen god smak av apelsin och färsk ingefära, en härlig och frisk smakkombination.

Apelsinchoklad med ingefäraApelsinchoklad med ingefäraApelsinchoklad med ingefära
Ove Lindfors

Ingredienser

  • 3 mskkakao
  • 3 mskråsocker
  • 1 mskingefära- färsk, riven
  • 1 stapelsin- rivet skal och saft från
  • 1 lmjölk

Gör så här

  1. Vispa ihop kakao, socker, ingefära, apelsinskal och saft i en kastrull.

  2. nbsp; Tillsätt mjölken och värm chokladen under omrörning. Häll upp på termos.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök