Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Recept på glasspinnar med apelsin- och mango. Mixa, pressa och frys in. Det är superenkelt att göra de här svalkande goda och färgglada pinnglassarna. Köp fryst mango om du inte hittar en mogen i butiken.
Skala, kärna ur och skär mangon i bitar. Mixa den slät med mixerstav.
Koka upp vatten, socker och honung i en kastrull. Låt kallna. Blanda sockerlag och mangopuré.
Apelsinglass: Vispa ihop apelsinsaft, kokosmjölk, honung och citronsaft.
Fördela mangopurén i glassformarna och fyll på med apelsin- och kokosblandningen. Ställ in formarna i frysen tills de börjar få ett tunt islager på ytan, det tar ca 1 timme. Sätt pinnar i formarna. Låt pinnarna frysa ca 8 timmar.
Skölj formarna hastigt i ljummet eller kallt vatten och dra försiktigt men bestämt ut dem ur formarna.