Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Tofu mixas med rödbeta till en krämig röra. Apelsin ger annorlunda smak till potatisen.
Sätt ugnen på 200°. Lägg mandeln på en plåt. Rosta mitt i ugnen ca 10 min. Låt kallna.
Skrubba potatisen i ljummet vatten och halvera den. Lägg i en ugnssäker form och ringla över olja. Strö över salt och rosta potatisen mitt i ugnen ca 20 min.
Röra: Skär rödbetorna i mindre bitar. Mixa rödbetor, tofu, olja, vinäger, salt och peppar grovt i en matberedare.
Skölj den ena apelsinen i ljummet vatten. Riv skalet. Skär bort allt skal från båda apelsinerna. Skär ut hinnfria klyftor och skär i bitar.
Stöt mandeln grovt i en mortel. Blanda potatisen med apelsinbitar och mandel.
Bruschettasticks: Skär brödet i snibbar. Stek det knaprigt i olja i en stekpanna.
Fördela potatisen på tallrikar. Klicka på rödbets- och tofuröra och lägg brödet vid sidan om. Garnera med apelsinskal och grönkål.