Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Apelsin och blodgrape med vit chokladkräm - superenkelt recept

Fantastiskt god och enkel dessert. Chokladkrämen är perfekt som topping på tårtor och kakor.

Apelsin och blodgrape med vit chokladkräm - superenkelt recept
Apelsin och blodgrape med vit chokladkräm - superenkelt recept
Apelsin och blodgrape med vit chokladkräm - superenkelt recept
Apelsin- och blodgrape med vit chokladkräm - härligt recept Foto: Charlie Drevstam

Ingredienser

  • 100 gvit choklad
  • 1 dlturkisk yoghurt
  • 2apelsiner
  • 2blodgrape

Garnering

  • 25 gmörk choklad- mörk

Gör så här

  1. Smält den vita chokladen över vattenbad eller i mikrovågsugn. Ta skålen från värmen och vänd i yoghurt. Ställ krämen i frysen ca 10 min så att den stelnar till en fast kräm.

  2. Skala apelsin och grapefrukt med en vass kniv. Skär frukten i skivor.

  3. Lägg ut citrusfrukten på assietter och toppa med en klick cho-kladkräm. Riv över mörk choklad och servera.

Vad tyckte du om receptet?