Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Rullarna är godast nygräddade, men går också bra att servera kalla. Fantastiskt goda som aptitretare.
Täck filodegen med en fuktig kökshandduk så torkar den inte. Blanda lök, dill och ost.
Sätt ugnen på 225 grader. Dela varje filoark i fyra bitar. Lägg ostblandning och en ansjovisfilé längs ena kortsidan på varje degbit. Vik in långsidornas kanter och rulla ihop till rullar.
Lägg rullarna på en plåt med bakplåtspapper. Pensla med smör.
Grädda i mitten av ugnen tills rullarna är spröda och har vacker färg, cirka 8 minuter.
Recept från Mitt kök