Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Ansjovis toast

Ansjovis toast
Ansjovis toast
Ansjovis toast
THOMAS CARLéN

Ingredienser

  • 8vitt bröd
  • smör och rapsolja

Fyllning

  • 3ägg- kokta
  • 1 askansjovisfiléer- 125 g
  • 2 mskdill
  • 2 msksmör- brynt
  • 2 mskrapsolja
  • salt- peppar

Gör så här

  1. Skär bort kanterna på brödskivorna. Skala och hacka ägg och ansjovisfiléer. Blanda med dill och smält smör i en skål. Smaka av med lite ansjovisspad, salt och peppar.

  2. Bred fyllningen på 4 brödskivor och täck med resterande brödskivor.

  3. Stek dubbelsmörgåsarna i en stekpanna på medelvärme med brynt smör och rapsolja, ett par minuter per sida. Dela smörgåsarna till trekanter.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök