Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Ansjovis- och potatisbollar

De här delikata små ansjovisbollarna är också goda som aptitretare.

Ansjovis- och potatisbollar
Ansjovis- och potatisbollar
Ansjovis- och potatisbollar
Ove Lindfors

Ingredienser

  • 1 burkanjovis- 55 g
  • 200 gpotatis- kokt kall
  • 1 mskgul lök- finriven
  • 1 dlkesella
  • salt
  • vitpeppar- nymald
  • gräslök- hackad

Gör så här

  1. Låt ansjovisen rinna av. Finhacka ansjovisen. Skala och finhacka potatisen.

  2. Blanda sill, potatis, lök och kesella. Smaka av med salt och peppar.

  3. Forma till små bollar och rulla dem i hackad gräslök. Låt bollarna ligga i kylen fram till servering.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök