Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Ansjovis med krasse och gräslök

Snabblagad ansjovis, god att servera till hårdkokta ägg.

Ansjovis med krasse och gräslökAnsjovis med krasse och gräslökAnsjovis med krasse och gräslök
Foto: Ulrika Pousette

Ingredienser

  • 2 burkaranjovis- (à 125 g)
  • 1 dlcrème fraiche- lätt, eller gräddfil
  • 1 dlmajonnäs
  • 1 msksmörgåskrasse- klippt
  • 1 mskgräslök- hackad
  • 1 mskrödlök- hackad

Gör så här

  1. Blanda creme fraiche, majonnäs och örter. Låt ansjovisen rinna av och lägg den på ett fat.

  2. Bred på såsen och klipp gärna lite extra krasse över. Servera till hårdkokt ägg.

Vad tyckte du om receptet?