Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Ann Söderlunds härliga lax med kryddor från det asiatiska köket.
Stek laxen hastigt i en het panna med skinnsidan uppåt i olivolja så den får en fin stekyta.
Lägg laxen med skinnsidan neråt i en ugnsfast form.
Blanda soja, citronsaft, honung och ingefära och häll över laxen.
Ställ in i ugnen på 150 grader i cirka 20 minuter.
Finhacka chili och koriander och strö över laxen tillsammans med cashewnötter.
Ugnsrostad delikatesspotatis: Dela potatisen och lägg på en plåt.
Ringla över olivolja, lägg på skivad vitlök, örter och blanda runt.
Avsluta med att strö över flingsalt.
Rosta i ugnen på 225 grader i cirka 30 minuter
Recept från Mitt kök