Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Ankleversnacks med fikon

Det gick inte att ta miste på de förtjusta utropen i provköket när dessa små ”sandvikare” provsmakades!

Ankleversnacks med fikon
Ankleversnacks med fikon
Ankleversnacks med fikon

Ingredienser

  • 16baguetteskivor- tunna
  • 1 mskolivolja
  • 1 krmsalt
  • 0,5 krmsvartpeppar- nymald
  • 50 gankleverterrine
  • 2fikon- färska
  • 0,5kryddkrasse- ask

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 250°. Lägg baguetteskivorna på en plåt. Pensla med olivolja och krydda med salt och peppar. Rosta dem ca 2 min.

  2. Skär anklever och fikon i 8 skivor vardera. Lägg ihop brödskivorna 2 och 2 med anklever och fikon emellan.

  3. Klipp över krasse.

Vad tyckte du om receptet?