Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Anklevermousse på crostini med fikon och brynt salvia

Recept på anklevermousse på crostini med fikon och brynt salvia. Lyxiga små godbitar som går supersnabbt att göra.

Anklevermousse på crostini med fikon och brynt salvia
Anklevermousse på crostini med fikon och brynt salvia
Anklevermousse på crostini med fikon och brynt salvia
Foto: Lisa Björner

Ingredienser

  • 2 burkaranklevermousse- (à 95 g)
  • 12crostini
  • 4fikon- i konjak

Brynt salvia

  • 12salviablad
  • 2 mskrapsolja

Gör så här

  1. Fördela anklevermoussen på crostinin. Skär fikonen i bitar och lägg dem på moussen.

  2. Salvia: Hetta upp oljan i en stekpanna och fritera salviabladen ca 5 sekunder. Låt dem rinna av på hushållspapper.

  3. Toppa crostinin med salvia precis före servering.

Vad tyckte du om receptet?