Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Anklevermousse med hallon

Anklevermousse med hallon är gott till ett glas rosa bubbel. Använd ekologisk anklever eller lever från ankor som fötts upp utan tvångsmatning.

Anklevermousse med hallon
Anklevermousse med hallon
Anklevermousse med hallon
Foto: Lina Eriksson

Ingredienser

  • 0,5baguette
  • 3 msksmör
  • 100 ganklevermousse- eller köttpaté
  • 1 tskflingsalt
  • 2 mskhallon- torkade eller 1 tsk hallonpulver

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200°. Skiva brödet, bred på smör. Lägg skivorna på en plåt med bakplåtspapper. Rosta dem mitt i ugnen 5–10 min, tills de fått lite färg. Låt svalna.

  2. Bred anklevermousse på brödet och strö på flingsalt och hallon.

Vad tyckte du om receptet?