Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Anklever med champagnerussin

Anklever med champagnerussin är lyxigt goda munsbitar. De söta russinen passar perfekt till.

Anklever med champagnerussin
Anklever med champagnerussin
Anklever med champagnerussin
Välj bland två olika röror att klicka på crustinin. En med anklever med champagnerussin och en med skagenröra. Foto: Helén Pe

Ingredienser

  • 1 dlrussin- gula
  • 0,5 dläppelmust
  • 0,5 dlchampagne- eller mousserande vin
  • 16crostini
  • 200 ganklevermousse- ekologisk

Gör så här

  1. Koka ihop russin, äppelmust och ­champagne i en liten kastrull. Låt vätskan koka in i russinen. Låt kallna.

  2. Lägg en bit anklever på varje crostini, toppa med russin.

    Foto: Helén Pe

    anklever och skagenröra

Vad tyckte du om receptet?