Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Ångad kolja och musslor med mynta och gräslöks- crème fraiche ångas i en bambukorg. Har du inte en bambukorg går det bra att använda ett durkslag och sätta över kokande vatten.
Skär koljan i mindre bitar. Strö över salt. Skrubba musslorna under rinnande kallt vatten. Släng bort de som är trasiga och de som inte sluts när de knackas i köksbänken.
Sås: Blanda crème fraiche med gräslök och limesaft. Krydda med salt och peppar.
Ånga kolja, blåmusslor och sockerärter i en bambukorg eller i ett durkslag över kokande vatten 6–8 min.
Servera fisk, musslor och sockerärter med nykokt ris och gräslöks-crème fraiche. Garnera med mynta.